Moved from "BAM! Bug Report"

Pages: [1]
Tuna Ertemalp
    Donator
Tester
BAM!ID: 37744
Joined: 2007-10-31
Posts: 531
Credits: 9,636,267,398
World-rank: 276

2016-03-25 18:47:58

From the Notices tab in my BOINCMgr:

BOINC Manager Notices tab wrote:
Albert@Home: Notice from BOINC
This project is using an old URL. When convenient, remove the project, then add https://albert.phys.uwm.edu/

The change seems to be from http to https.

Tuna

[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9137
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,994

2016-03-25 20:26:54

Yeah, you're the third one to report it.

I'm not ready to switch BAM! to https yet.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Tuna Ertemalp
    Donator
Tester
BAM!ID: 37744
Joined: 2007-10-31
Posts: 531
Credits: 9,636,267,398
World-rank: 276

2016-03-25 20:39:48

Sorrrryyyyy.... I searched for "Albert" but just found really old stuff. My eyesight must have betrayed me...
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9137
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,994

2016-03-27 08:31:55

I've updated BAM! so it can attached hosts to secure (https) projects. I have only changed Albert@home (a permanent testing project) to test that there are no problems.

I'll change other projects next weekend, that gives everybody enough time to report problems.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Tuna Ertemalp
    Donator
Tester
BAM!ID: 37744
Joined: 2007-10-31
Posts: 531
Credits: 9,636,267,398
World-rank: 276

2016-03-27 18:13:39

So, now, my hosts are connected to Albert@Home twice, one with HTTP, another with HTTPS. And, of course, I get this:

BOINC Manager Notices tab wrote:
Albert@Home: Notice from BOINC
You are attached to this project twice. Please remove projects named Albert@Home, then add https://albert.phys.uwm.edu/
3/27/2016 6:52:32 AM


[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9137
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,994

2016-03-27 19:24:41

My host detached from http and attached to https without issue ofcourse.

Can't say anything about your situation without a look at your xml files.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Tuna Ertemalp
    Donator
Tester
BAM!ID: 37744
Joined: 2007-10-31
Posts: 531
Credits: 9,636,267,398
World-rank: 276

2016-03-27 20:02:33

PM'd. I didn't check all my 13 hosts, but the one I am sitting at and the one next to it are doing the same thing. If need be, I can look at all.
Tuna Ertemalp
    Donator
Tester
BAM!ID: 37744
Joined: 2007-10-31
Posts: 531
Credits: 9,636,267,398
World-rank: 276

2016-03-30 20:44:58
last modified: 2016-03-30 20:45:24

Just noticed that one of the two Albert@Home entries on the machine I am currently typing on is gone, leaving behind just the one with the https URL. Nice. So, you must have done something. Didn't check my other hosts, though.
Pages: [1]

Index :: The Projects :: Albert@Home says they changed their URL
Reason: