Pages: [1]
Tuna Ertemalp
    Donator
Tester
BAM!ID: 37744
Joined: 2007-10-31
Posts: 531
Credits: 9,562,859,853
World-rank: 273

2016-02-02 00:04:33

Just saw this in my Notices tab, delivered 1h20m ago:

ibercivis: Notice from BOINC
This project is using an old URL. When convenient, remove the project, then add http://registro.ibercivis.pt/
2/1/2016 10:42:01 AM

Currently my machines are connected to http://registro.ibercivis.es/ via BAM!.

I am hoping this is something to be addressed by BAM!.

Tuna

Jeff17
 
Tester - BOINCstats SOFA member
BAM!ID: 47291
Joined: 2008-03-03
Posts: 441
Credits: 9,733,236,415
World-rank: 269

2016-02-02 00:39:47

I don't think they have changed their URL, they just have a odd setup.
IBERCIVIS has operated multiple front ends for their project for years. If you look at any of their sites .es is the URL they say to connect to, even on the .pt site. At one point I think they also had .net which was primarily in English. I a fairly sure my BOINC clients have always been connected to .es and when they had work I got it just fine, even when that connection error message was present.
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9136
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,977

2016-02-19 13:05:55

I changed it a couple of times already when users complained, usually followed by users complaining it has to be changed back. As long as it works lets leave it like it is.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Pages: [1]

Index :: BAM! Bug Report :: IBERCIVIS apparently changed its URL. Will BAM! autofix it?
Reason: