Pages: [1]
Yavanius
BAM!ID: 180363
Joined: 2015-01-26
Posts: 244
Credits: 10,565,110
World-rank: 38,913

2017-08-31 03:37:57
last modified: 2017-08-31 03:40:17

I noticed in many of my projects that two http are being passed along again for our personal URL.

Oddly, I think it's all of the ones (almost all of them) that went to a new CPID but BAM hasn't synced with.
Yavanius
BAM!ID: 180363
Joined: 2015-01-26
Posts: 244
Credits: 10,565,110
World-rank: 38,913

2017-09-11 03:07:36

Yavanius wrote:

I noticed in many of my projects that two http are being passed along again for our personal URL.

Oddly, I think it's all of the ones (almost all of them) that went to a new CPID but BAM hasn't synced with.



BAM is definitely passing double http to the projects...
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9136
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,979

2017-09-11 12:11:03

I checked that (in the code and the actual data send to projects) and BAM! most definitely doesn't send a double http.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Yavanius
BAM!ID: 180363
Joined: 2015-01-26
Posts: 244
Credits: 10,565,110
World-rank: 38,913

2017-09-12 03:49:09
last modified: 2017-09-12 04:09:42

[BOINCstats Willy wrote:

I checked that (in the code and the actual data send to projects) and BAM! most definitely doesn't send a double http.


Something from BAM is causing it because I had gone through and made sure each project account had the exact same info (user name, password, country, team, and even Zip) when I had detached and stopped using BAM to get my CPIDs synced. Then after I reconnected to BAM they started appearing and I didn't type in http either. :/

A quick sample check with POGS and Universe and Xansons and LHC are showing: http://http://jenniferthomasmusic.com/videos/


Last time you said it wasn't but then you finally tracked down the sneaky bug...

Incidentally, I noticed when I first edit the URL, it shows it without the http but revisiting the profile page and editing it, the http shows up. Not sure if that's related to the issue.
Yavanius
BAM!ID: 180363
Joined: 2015-01-26
Posts: 244
Credits: 10,565,110
World-rank: 38,913

2017-09-16 03:06:32

[BOINCstats Willy wrote:

I checked that (in the code and the actual data send to projects) and BAM! most definitely doesn't send a double http.


Yes it does in some form or another. Don't you remember I reported this before and you couldn't find it for quite a whiles since you were looking in the wrong place...?


Look here for an example... I just changed my URL:
http://pogs.theskynet.org/pogs/show_user.php?userid=40885
https://lhcathome.cern.ch/lhcathome/show_user.php?userid=1453
http://gpugrid.org/show_user.php?userid=175362


I think perhaps the form is adding the http to the entry... take a look here:

https://boincstats.com/en/stats/search/#Yavanius


Incidentaly, I just ran across this which doesn't reflect the URL changes:
https://boincstats.com/en/stats/-1/user/detail/4e1ac87f5287716f3fc0e3b65ac118ba

I clicked on my name in the forum...



As I said, I reported this before, right about 6 months ago - https://boincstats.com/en/forum/18/11416,1


SETI and Einstein (+Beta) don't seem to pick it up from BAM though. That might be another bug there.
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9136
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,979

2017-09-16 08:59:09

Well, I'm sorry, but I maintain it's not a BAM! issue. I just tested it and most projects pick up the URL without extra http. Some add it (for example SZDG and PrimeGrid) but I can verify in my logs it was not submitted by BAM!.

As I said in the other thread, that problem was solved.

So, I talked with Rytis and he checked the PrimeGrid code. Turns out older BOINC server versions always prepend the url with http://.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Yavanius
BAM!ID: 180363
Joined: 2015-01-26
Posts: 244
Credits: 10,565,110
World-rank: 38,913

2017-09-16 19:19:24

[BOINCstats Willy wrote:

Well, I'm sorry, but I maintain it's not a BAM! issue. I just tested it and most projects pick up the URL without extra http. Some add it (for example SZDG and PrimeGrid) but I can verify in my logs it was not submitted by BAM!.

As I said in the other thread, that problem was solved.

So, I talked with Rytis and he checked the PrimeGrid code. Turns out older BOINC server versions always prepend the url with http://.


I don't understand then what's changed? The majority of my projects are sticking the extra http in there since I reenabled BAM. I just picked 3 stable projects for examples. Previous to that, it was working okay.

Do we need to send http over? I believe entry manually at the projects is without http except maybe for some old server code.
Yavanius
BAM!ID: 180363
Joined: 2015-01-26
Posts: 244
Credits: 10,565,110
World-rank: 38,913

2017-09-21 04:02:26

[BOINCstats Willy wrote:

I checked that (in the code and the actual data send to projects) and BAM! most definitely doesn't send a double http.


Hey Willy...

It IS a BAM issue. In the stats pages for the projects it's double... AND...


it's that way in my profile:

https://boincstats.com/en/stats/-5/user/detail/a631383ee73f6464fc0e90976dc7c69b/

If you hover over the URL (or click on it), you see it has an extra HTTP... you can't say that's the projects doing it. That's all BOINCstats...
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9136
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,979

2017-09-21 07:54:47

Yavanius wrote:

It IS a BAM issue. In the stats pages for the projects it's double... AND...


it's that way in my profile:

https://boincstats.com/en/stats/-5/user/detail/a631383ee73f6464fc0e90976dc7c69b/

If you hover over the URL (or click on it), you see it has an extra HTTP... you can't say that's the projects doing it. That's all BOINCstats...

Well, that's a completely different thing ain't it? That has nothing to do with BAM!. This thread is about BAM! sending double http to the projects which it doesn't do.

The stats page is not your BAM! profile. It shows the URL as reported by the project, and yes, there is (now was) a double http. But it still wasn't a BAM! issue nor is it related to this thread.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Yavanius
BAM!ID: 180363
Joined: 2015-01-26
Posts: 244
Credits: 10,565,110
World-rank: 38,913

2017-09-30 01:04:25

[BOINCstats Willy wrote:

Yavanius wrote:

It IS a BAM issue. In the stats pages for the projects it's double... AND...


it's that way in my profile:

https://boincstats.com/en/stats/-5/user/detail/a631383ee73f6464fc0e90976dc7c69b/

If you hover over the URL (or click on it), you see it has an extra HTTP... you can't say that's the projects doing it. That's all BOINCstats...

Well, that's a completely different thing ain't it? That has nothing to do with BAM!. This thread is about BAM! sending double http to the projects which it doesn't do.

The stats page is not your BAM! profile. It shows the URL as reported by the project, and yes, there is (now was) a double http. But it still wasn't a BAM! issue nor is it related to this thread.




There's 22 projects I'm on that are doing this with the URL. You keep saying it's not your system but that means 22 projects all of a sudden are not correctly registering the URL... That's projects from LHC to Acoustics in age...
Pages: [1]

Index :: BAM! Bug Report :: Double Http Reoccuring
Reason: