Pages: [1]
wmax
 
BAM!ID: 192572
Joined: 2015-07-29
Posts: 14
Credits: 628,448,876
World-rank: 1,891

2017-10-19 20:52:25

When I click "Show hosts" on any project, it only shows me one of dozens of my computers however I know that more machines run a project, I checked that. Is it a bug?
noderaser
 
BAM!ID: 13859
Joined: 2006-12-03
Posts: 827
Credits: 166,166,483
World-rank: 5,082

2017-10-25 02:45:43

What page are you looking at?
wmax
 
BAM!ID: 192572
Joined: 2015-07-29
Posts: 14
Credits: 628,448,876
World-rank: 1,891

2017-10-25 10:34:49

BAM! :: Hosts per project

https://boincstats.com/en/bam/projectHosts/0/

I see only one laptop in the table but I know and can see it that several more computers are running this project at the same time.

wmax
 
BAM!ID: 192572
Joined: 2015-07-29
Posts: 14
Credits: 628,448,876
World-rank: 1,891

2017-10-25 10:39:14

I think I got it. My laptop is not assigned to any group. So this page shows hosts that are not assigned to a group and all groups. Am i right?
Yavanius
BAM!ID: 180363
Joined: 2015-01-26
Posts: 244
Credits: 10,565,110
World-rank: 38,913

2017-10-28 21:37:46

wmax wrote:

BAM! :: Hosts per project

https://boincstats.com/en/bam/projectHosts/0/

I see only one laptop in the table but I know and can see it that several more computers are running this project at the same time.



All I see for myself is one project: SETI and I see all my hosts. However, I'm not using groups because there's still a bug present (last I knew) that screws up what's connected and not connected so I can't see if hosts in groups show or not...

Pages: [1]

Index :: BAM! Bug Report :: Show hosts in My Projects
Reason: