Pages: [1]
gemini8
BAM!ID: 101557
Joined: 2011-06-14
Posts: 90
Credits: 3,061,081,830
World-rank: 899

2023-05-26 06:38:39

I'm administering hosts in our team account RKN-Cluster and wanted to try this in the non-classic BAM!
When I opened a host group none of my projects were shown as attached.
To double-check I opened the host group in classic as well, and everything is there.
Some days ago this wasn't the case, but removing QCN removed everything from some machines, as I already mentioned in another thread.
Will I have to remove everything in classic and then add it in www again?
- - - - - - - - - - -
Greetings, Jens
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9421
Credits: 350,105,499
World-rank: 4,530

2023-05-26 08:19:01

Classic will be retired next week so better to continue your work in the new site. Except for the BAM! account passwords everything is still in sync, unless there is a bug in classic.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
gemini8
BAM!ID: 101557
Joined: 2011-06-14
Posts: 90
Credits: 3,061,081,830
World-rank: 899

2023-05-26 11:15:42

I'm aware of the upcoming retirement due to security issues and other reasons.
That's why I tried www.
But if the projects which the hosts are attached to aren't shown, I can't administer them.
Last time I had a look, using www did strange things to my machines.
Second last time everything was fine, but using www just feels uncomfortable in comparison, and I have to allow the use of suspicious scripts.
Personally, I don't care for security if things aren't working.
And, I also don't care for being spied to by Google or others.
Boincstats, and especially BAM! is a really great thing, but to me the new site is just broken.
- - - - - - - - - - -
Greetings, Jens
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9421
Credits: 350,105,499
World-rank: 4,530

2023-05-26 12:05:49

Ah, found a problem with the project list, it's fixed now.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
gemini8
BAM!ID: 101557
Joined: 2011-06-14
Posts: 90
Credits: 3,061,081,830
World-rank: 899

2023-05-30 11:47:43

Hello Willy.
Thanks for that.
The projects are now shown as attached, nnw and so on.
The only thing that doesn't seem to be working - without posing a problem to usuability - are the work-hours still on the machines.
Those are shown for the machines itself, but not for the group as a whole.

Still my greatest concern of all is the hamburger menue not working without allowing Google scripts in my browser.
Do you see any way to install those scripts on the boincstats servers instead of just fetching them from Google?
- - - - - - - - - - -
Greetings, Jens
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9421
Credits: 350,105,499
World-rank: 4,530

2023-05-30 13:30:07

I can do that, except for the Adsense scripts which help pay for the hosting.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
gemini8
BAM!ID: 101557
Joined: 2011-06-14
Posts: 90
Credits: 3,061,081,830
World-rank: 899

2023-06-01 17:58:43

Hi Willy.
Well, then please go for it!
- - - - - - - - - - -
Greetings, Jens
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9421
Credits: 350,105,499
World-rank: 4,530

2023-06-05 12:45:24

gemini8 wrote:

Hi Willy.
Well, then please go for it!

Requires some testing to avoid issues. Libraries are newer versions and the font needs changing.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9421
Credits: 350,105,499
World-rank: 4,530

2023-06-10 07:56:12
last modified: 2023-06-11 12:42:24

Scripts are now hosted locally. However, I decided to keep the Roboto font which is loaded from Google. When blocked it defaults to Sans, changing the font used on the site.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
gemini8
BAM!ID: 101557
Joined: 2011-06-14
Posts: 90
Credits: 3,061,081,830
World-rank: 899

2023-06-11 12:18:13

Hi Willy.
Thanks you so much!
- - - - - - - - - - -
Greetings, Jens
Pages: [1]

Index :: BAM! Bug Report :: www and classic not synced?
Reason: