Pages: [1]
computerguy09
 
BOINCstats SOFA member
BAM!ID: 245
Joined: 2006-05-12
Posts: 440
Credits: 613,595,764
World-rank: 2,063

2006-08-18 15:23:04

Saw an earlier post about this, but didn't see any resolution.

Boinc BAM ID 245 (computerguy09)
Host BAM ID 3699

Trying to detach from PrimeGrid on this host. I have already set this project to "Get No New Work", since I was manually load balancing this box. Each time I got to the "Host List" link, click on the specific host, and get the check boxes.

PrimeGrid is checked.
I Uncheck box by PrimeGrid
Click "Set" button at bottom of Check Boxes
Screen refreshes by itself, and status by PrimeGrid still shows Attached
Wait awhile, and it's still attached.

I've tried this from two different desktops that I have here, both from FireFox and IE 6.

Just for grins, I tried to both attach to BURP and detach from PrimeGrid at the same time, with identical results. BURP didn't get attached, and PrimeGrid didn't get detached...

Mark
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9155
Credits: 348,962,547
World-rank: 3,162

2006-08-18 15:39:29

Did the system that you want to detach contact BAM! after you set PG to detach?
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
computerguy09
 
BOINCstats SOFA member
BAM!ID: 245
Joined: 2006-05-12
Posts: 440
Credits: 613,595,764
World-rank: 2,063

2006-08-18 16:40:21

Did the system that you want to detach contact BAM! after you set PG to detach?



Not sure if the system had contacted BAM yet. However, I at least would assume that the status of the system in the Host list display should have changed. In the past, when I did this, I thought that it changed from "attached" to "detaching" until a later time, probably after the host contacted BAM, when it then showed that it wasn't attached to that project.

In my BAM settings, it is set to have the host contact BAM every 3 hours.

Mark
Mark

Pages: [1]

Index :: BAM! Bug Report :: Can't detach from project via BAM
Reason: