Pages: [1]
KAMCOBILL
 
BAM!ID: 121
Joined: 2006-05-10
Posts: 95
Credits: 312,998,030
World-rank: 4,497

2008-03-27 01:37:22

I'm getting this message:
3/26/2008 21:17:37|http://climateapps1.oucs.ox.ac.uk/beta/|Sending scheduler request: Project initialization. Requesting 1 seconds of work, reporting 0 completed tasks
3/26/2008 21:17:42|http://climateapps1.oucs.ox.ac.uk/beta/|Scheduler request succeeded: got 0 new tasks
3/26/2008 21:17:42|http://climateapps1.oucs.ox.ac.uk/beta/|Already attached to a project named (possibly with wrong URL)
3/26/2008 21:17:42|http://climateapps1.oucs.ox.ac.uk/beta/|Consider detaching this project, then trying again
3/26/2008 21:17:42|http://climateapps1.oucs.ox.ac.uk/beta/|Message from server: Project encountered internal error: shared memory
3/26/2008 21:18:43|http://climateapps1.oucs.ox.ac.uk/beta/|Fetching scheduler list
3/26/2008 21:18:48|http://climateapps1.oucs.ox.ac.uk/beta/|Master file download succeeded

Above site is down/changed. I am able to attach here though: http://cpdnbeta.oerc.ox.ac.uk/


KAMCOBILL
 
BAM!ID: 121
Joined: 2006-05-10
Posts: 95
Credits: 312,998,030
World-rank: 4,497

2008-05-27 17:27:00

Any News on correct site to be in BAM?
chinookfoehn
BAM!ID: 44214
Joined: 2008-01-19
Posts: 51
Credits: 162,232,595
World-rank: 7,122

2008-05-27 19:19:23

Any News on correct site to be in BAM?

As CPDN is down, look at this SAP thread...

SAP/CPN Problem

-ChinookFöhn

KAMCOBILL
 
BAM!ID: 121
Joined: 2006-05-10
Posts: 95
Credits: 312,998,030
World-rank: 4,497

2008-05-27 22:14:37

Yeah. I saw that. I noticed nothing is changing when trickles go up too.

But, that don't have anything to do with wrong URL that's in BAM. I'm attached to the new url for CPDN Beta, but BAM is trying to attach me to old url still. So, any new Host I put on is trying to attach to the wrong CPDN Beta. I can attach to it locally, but BAM keeps trying to attach me to the other one and gives me the message that I posted in March still.

The URL in BAM Gives me this since the change in February.:

5/27/2008 18:09:45|Climateprediction.net Beta|Sending scheduler request: Requested by user. Requesting 0 seconds of work, reporting 0 completed tasks
5/27/2008 18:09:50|Climateprediction.net Beta|Scheduler request succeeded: got 0 new tasks
5/27/2008 18:09:50|Climateprediction.net Beta|Message from server: Project encountered internal error: shared memory

and the new one give this when updated:

5/27/2008 18:11:41|CPDN Beta|Sending scheduler request: Requested by user. Requesting 0 seconds of work, reporting 0 completed tasks
5/27/2008 18:11:46|CPDN Beta|Scheduler request succeeded: got 0 new tasks
chinookfoehn
BAM!ID: 44214
Joined: 2008-01-19
Posts: 51
Credits: 162,232,595
World-rank: 7,122

2008-05-28 14:08:41

... I noticed nothing is changing when trickles go up too...

I don't know about the BAM! problem but, I suppose, if you have easy access to your computer, you could try running the project outside of BAM! once the task completes.

The way it switches from Climateprediction.net Beta to CPDN Beta is suspiciously similar to what occurred with SAP and I thought if you knew the correct URL, you could do the same there as we had to do in the SAP xml file.

As for trickles... I know they fixed the problem in CPDN but are not going to do so in SAP as it has become too complicated - more than 8,000,000 unreported. Perhaps it is the same at Beta.

-ChinookFöhn

KAMCOBILL
 
BAM!ID: 121
Joined: 2006-05-10
Posts: 95
Credits: 312,998,030
World-rank: 4,497

2008-05-28 21:49:30

Know what you mean. It must be some thing to with the change, I guess. When they switch the Beta site, there was a message that the site changed. Then, it stopped taking resuts ad left all the work hanging, which I suspended in February. It hasn't went up yet. Now, the new Beta is taking the trickles and not updating, now.

I don't know what happen to SAP. Still getting work, though.
KAMCOBILL
 
BAM!ID: 121
Joined: 2006-05-10
Posts: 95
Credits: 312,998,030
World-rank: 4,497

2008-08-31 20:53:17
last modified: 2008-08-31 21:45:14

Hi Willy,

OK we have the correct URL now but it detached all 15 of my hosts from CPDN Beta that I manually added and had WUs (http://cpdnbeta.oerc.ox.ac.uk/). The reason they were detached is that it was set that way in my preferences because BAM was trying to attach to old url and I manually added them Locally. It worked ok for 6 month untill URL change. Not much of a problem since there's plenty of WUs.

The problem now is I enabled CPDN Beta again in preferences and checked attached all hosts. When BAM attaches to it, it says Account key invalid or outdated visit the site. The only way to get attached it to delete all CPDN Beta files and attach manually local again. Which works and get WUs. Then when BAM tried to attach agian it says Already attached under another account. I only have 1 BAM Account (ID: 121) and 1 CPDN Beta account (ID: 77). What can be done to resolve problem?

Help!

Bill

Edited: OK. Solved the problem. When I signed up to climatepredicition.net Beta my account ID was 81 and when I signed up for CPDN Beta it was 77. I hade to remove project from my project list and signup again with the new account and then attach all host.

Thanks

Bill
WyerByter
 
BAM!ID: 3895
Joined: 2006-08-10
Posts: 377
Credits: 226,623,558
World-rank: 5,685

2008-09-01 13:56:46

Hi Willy,

OK we have the correct URL now but it detached all 15 of my hosts from CPDN Beta that I manually added and had WUs (http://cpdnbeta.oerc.ox.ac.uk/). The reason they were detached is that it was set that way in my preferences because BAM was trying to attach to old url and I manually added them Locally. It worked ok for 6 month untill URL change. Not much of a problem since there's plenty of WUs.

The problem now is I enabled CPDN Beta again in preferences and checked attached all hosts. When BAM attaches to it, it says Account key invalid or outdated visit the site. The only way to get attached it to delete all CPDN Beta files and attach manually local again. Which works and get WUs. Then when BAM tried to attach agian it says Already attached under another account. I only have 1 BAM Account (ID: 121) and 1 CPDN Beta account (ID: 77). What can be done to resolve problem?

Help!

Bill

Edited: OK. Solved the problem. When I signed up to climatepredicition.net Beta my account ID was 81 and when I signed up for CPDN Beta it was 77. I hade to remove project from my project list and signup again with the new account and then attach all host.

Thanks

Bill


Bill,

You may want to ensure you are still connected to CPDN. My attempts to straighten this out dumped me out of CPDN, but that may have been user error (user=ID10T).
This signature was stolen from somewhere.


[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9349
Credits: 350,105,493
World-rank: 4,158

2008-09-01 14:12:38

I just used BAM! to successfully attach my debug VPC (sorry CPDN, this WU will be canceled ).

When they moved the beta to the new URL (and I think they also moved to another server), did they then (maybe) clear all user accounts? I created my CPDN beta account for this test.

You could try to remove your CPDN beta account from BAM! and then use the "sign-up" function to find the account again.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
KAMCOBILL
 
BAM!ID: 121
Joined: 2006-05-10
Posts: 95
Credits: 312,998,030
World-rank: 4,497

2008-09-01 14:36:51


Willy,

I just check my hosts and they are still attached and have WUs. That's what worked for me when I removed Climateprediction.net Beta from my account and then signed back up. That took care of everything for me.

When they changed URL they didn't take old user accounts with it. I had to create another account with new URL. So, when BAM tried to attach it was using new URL but old account number. Once I used find account when signing up, everything worked ok.

All is well

Bill
Pages: [1]

Index :: BAM! Bug Report :: * Trouble connecting to CPDN Beta
Reason: