Pages: [1]
diclo
 
BAM!ID: 558
Joined: 2006-05-22
Posts: 30
Credits: 35,172,684
World-rank: 19,585

2006-10-05 14:49:22

i have no host in my host list? is this right? what have i to do to see my hosts there?
diclo


PovAddict
BAM!ID: 115
Joined: 2006-05-10
Posts: 1013
Credits: 4,375,379
World-rank: 86,666

2006-10-05 15:23:04

i have no host in my host list? is this right? what have i to do to see my hosts there?

Attach your hosts to BAM.
diclo
 
BAM!ID: 558
Joined: 2006-05-22
Posts: 30
Credits: 35,172,684
World-rank: 19,585

2006-10-05 15:43:57

i have no host in my host list? is this right? what have i to do to see my hosts there?

Attach your hosts to BAM.

yes i did. how long does it take to update
diclo


diclo
 
BAM!ID: 558
Joined: 2006-05-22
Posts: 30
Credits: 35,172,684
World-rank: 19,585

2006-10-05 17:13:56
last modified: 2006-10-05 17:31:06

could be the reasson that i forbid to show my computer by the projects?
i have found the reason! Thanks for your help.
diclo


BoT
 
BAM!ID: 8908
Joined: 2006-10-16
Posts: 9
Credits: 181,144
World-rank: 510,474

2006-11-10 07:46:40

how do i attach a host to bam?
(em)powered by PiTime.net
Honza
BAM!ID: 109
Joined: 2006-05-10
Posts: 154
Credits: 5,689,581,133
World-rank: 499

2006-11-10 11:20:39

In BOINC Manager, Tools-> (attach to) Account Manager.
Saenger
 
Tester - Translator
BAM!ID: 5
Joined: 2006-01-10
Posts: 1735
Credits: 141,114,301
World-rank: 7,395

2006-11-10 14:43:22
last modified: 2006-11-10 14:44:13

how do i attach a host to bam?

RTFM
Pages: [1]

Index :: BAM! General :: hosts
Reason: