Pages: [1]
Grenadier
BAM!ID: 59
Joined: 2006-05-10
Posts: 254
Credits: 15,227,314
World-rank: 33,875

2007-05-10 14:00:31

Any chance of adding these new options to the Resources page, so that a project could be set to No New Work, or Delayed Detach, on all hosts at once?

Also, does this fix the problem of BAM turning off No New Work unexpectedly that was reported in the bug forum?
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9237
Credits: 349,822,518
World-rank: 3,575

2007-05-10 14:15:53

Any chance of adding these new options to the Resources page, so that a project could be set to No New Work, or Delayed Detach, on all hosts at once?

Later.

Also, does this fix the problem of BAM turning off No New Work unexpectedly that was reported in the bug forum?

Yes
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
[boinc.at] Fireman69
BAM!ID: 7704
Joined: 2006-10-04
Posts: 5
Credits: 1,631,783,171
World-rank: 1,150

2007-05-23 07:13:24

I can't see "no new work" and "delayed detach" in the configuration in the host list. But a few days ago i saw already. Is there a problem with this feature? Was it disabled?
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9237
Credits: 349,822,518
World-rank: 3,575

2007-05-23 09:41:41

I made a stupid mistake by mixing up version of that script. Will have to add it again
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
[boinc.at] Fireman69
BAM!ID: 7704
Joined: 2006-10-04
Posts: 5
Credits: 1,631,783,171
World-rank: 1,150

2007-05-23 09:44:15

Thanks a lot! It seems a very interesting tool for user with more workstations like me. Well done!!! ;-)
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9237
Credits: 349,822,518
World-rank: 3,575

2007-05-24 08:32:49

Restored the functionality.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Spydermb
 
BAM!ID: 44
Joined: 2006-04-24
Posts: 26
Credits: 36,217,347
World-rank: 17,687

2007-05-25 22:47:49
last modified: 2007-05-25 22:55:27

sorry, but i don't see the functionality, i know it wasn't available on client 5.8.15, but was on clients with 5.8.16, i did look under some of my clients but functionality i dont see, do i need to enable somewhere?

edit i saw your post in bam changes, i see it isnt under 5.8.16 but 5.9.x ok.
Join BOINC Synergy
Son Goku 3SSJ
 
Forum moderator - Translator
BAM!ID: 8
Joined: 2006-01-11
Posts: 182
Credits: 2,572,985
World-rank: 116,627

2007-05-26 05:06:54

edit i saw your post in bam changes, i see it isnt under 5.8.16 but 5.9.x ok.

My host has version of 5.9.3 and I also don't see the options
part of
Wenn jeder an sich denkt, wird an alle gedacht!
Saenger
 
Tester - Translator
BAM!ID: 5
Joined: 2006-01-10
Posts: 1735
Credits: 126,225,861
World-rank: 7,335

2007-05-26 18:23:36

Still not included, look as well in this thread.

Is is sensitive to the client version at all? Imho it should not be.
Grüße vom Sänger
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9237
Credits: 349,822,518
World-rank: 3,575

2007-05-27 09:34:01

finally restored this.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Saenger
 
Tester - Translator
BAM!ID: 5
Joined: 2006-01-10
Posts: 1735
Credits: 126,225,861
World-rank: 7,335

2007-05-27 14:02:55

finally restored this.

THX!
Grüße vom Sänger
[B^S] Paul@home
 
BAM!ID: 185
Joined: 2006-05-11
Posts: 5
Credits: 1,397,164
World-rank: 168,065

2007-05-31 06:29:10
last modified: 2007-05-31 06:32:30

Is anyone having difficulty with the NNW setting?

I cant always get my clients to take the NNW setting for a project, or if they do take it, it seems to loose its affect if i change the hosts projects...

take my host 43830. This has had NNW set on SETI. The client picked it up and dutifully stopped requesting work.

This morning, I have added SAP to that host (in anticipation of their next round of results!) and the SETI NNW is no longer showing on the client. It is still set in BAM and i have unset it and reset it but the client still shows that it will request new work from SETI.

any ideas?

Thanks!

Paul.

Hello from Leixlip, Ireland.
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9237
Credits: 349,822,518
World-rank: 3,575

2007-05-31 10:53:22

Sounds like a client side bug, will relay it to the devs.

Did you add the new project by using BAM!?
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
[B^S] Paul@home
 
BAM!ID: 185
Joined: 2006-05-11
Posts: 5
Credits: 1,397,164
World-rank: 168,065

2007-05-31 12:34:21
last modified: 2007-05-31 12:39:31

Thanks Willy.

Yeah i already had the project setup and just added it to that host via the 'Hosts list' page in BAM. The new project attached fine and is requesting work.

I have now also set delayed detach for Rosetta and ABC on that host but those dont appear to be taking affect either... (or at least it is not showing on the client..)

edit -
I have taken a quick look at the client_state and the dont_request_more_work flag is not sent against the projects.... It is set correctly if i manually NNW the project...

cheers,
Paul.



Hello from Leixlip, Ireland.
[AF>Futura Sciences>Linux] Thrr-Gilag
 
BAM!ID: 19142
Joined: 2007-02-12
Posts: 5
Credits: 1,235,549
World-rank: 180,450

2007-05-31 22:01:22

Hello.

I noticied that the new options No more work and Delayed dettach work fine, only if they are accompained with a share ressources changement for the project concerned.

If not, tick or not these new options do nothing.

May be it's normal, but it seems to me a little bit strange
ebahapo
 
BAM!ID: 239
Joined: 2006-05-12
Posts: 659
Credits: 32,321,295
World-rank: 19,265

2007-06-08 23:19:57

It would be nice to have delayed detach in the "Show hosts per project" page too.

Thanks.
iav
BAM!ID: 25564
Joined: 2007-05-05
Posts: 5
Credits: 4,781,403
World-rank: 77,804

2007-06-09 00:02:00

It would be nice to have delayed detach in the "Show hosts per project" page too.

Thanks.


There is 2 main type of presentaton:
- hosts in projects
- projects in hosts
- hosts in resources

it will be good to have "no new tasks" and "delayed detach" options in all places, where now we can simply attach and detach hosts.
Grenadier
BAM!ID: 59
Joined: 2006-05-10
Posts: 254
Credits: 15,227,314
World-rank: 33,875

2007-07-01 15:32:16

Any news on adding delayed detach to the Resources page? I'd almost like it to replace the "Detach all hosts" column, but I guess some people might have a use for an immediate detach, without depleting work first.
zombie67
BAM!ID: 1560
Joined: 2006-06-04
Posts: 606
Credits: 168,568,991,577
World-rank: 46

2008-04-05 04:59:15
last modified: 2008-04-05 05:02:46

Any chance of adding these new options to the Resources page, so that a project could be set to No New Work, or Delayed Detach, on all hosts at once?

Later.


Hi Willy. Any new news on this? Trying to set NNW, or delayed attach, one machine at a time is incredibly time consuming with lots of machines. We need the Resources -> Show Hosts (for a project) page to also include the NNW and delayed detach columns too.
Reno, NV
Team: SETI.USA
zombie67
BAM!ID: 1560
Joined: 2006-06-04
Posts: 606
Credits: 168,568,991,577
World-rank: 46

2008-07-31 05:45:12

Any chance of adding these new options to the Resources page, so that a project could be set to No New Work, or Delayed Detach, on all hosts at once?

Later.


Hi Willy. Any new news on this? Trying to set NNW, or delayed attach, one machine at a time is incredibly time consuming with lots of machines. We need the Resources -> Show Hosts (for a project) page to also include the NNW and delayed detach columns too.


Bump? It's been over a year since "later". Please?
Reno, NV
Team: SETI.USA
zombie67
BAM!ID: 1560
Joined: 2006-06-04
Posts: 606
Credits: 168,568,991,577
World-rank: 46

2009-02-02 00:27:28

Any chance of adding these new options to the Resources page, so that a project could be set to No New Work, or Delayed Detach, on all hosts at once?

Later.


Hi Willy. Any new news on this? Trying to set NNW, or delayed attach, one machine at a time is incredibly time consuming with lots of machines. We need the Resources -> Show Hosts (for a project) page to also include the NNW and delayed detach columns too.


Bump? It's been over a year since "later". Please?


With Paul's long list of requests, it reminded me of this. Any chance we can get this soon? What I picture is a table, for a project, with rows of machines and check boxes. Also, a way to select/deselect all would be appreciated too. Thanks!
Reno, NV
Team: SETI.USA
noderaser
 
BAM!ID: 13859
Joined: 2006-12-03
Posts: 827
Credits: 174,694,505
World-rank: 5,839

2009-02-02 01:50:35

Compared to the age of this topic, the feature was added fairly recently... If you click on "Show Hosts" for one of your projects in the resources section, you will get a listing of your hosts, and check boxes for No New Work, Attach and Delayed Detach.
zombie67
BAM!ID: 1560
Joined: 2006-06-04
Posts: 606
Credits: 168,568,991,577
World-rank: 46

2009-02-02 02:20:12

Compared to the age of this topic, the feature was added fairly recently... If you click on "Show Hosts" for one of your projects in the resources section, you will get a listing of your hosts, and check boxes for No New Work, Attach and Delayed Detach.


D'oh! I missed that somehow. Sorry and thanks!
Reno, NV
Team: SETI.USA
cenit
 
BAM!ID: 22369
Joined: 2007-04-01
Posts: 2
Credits: 34,294,256
World-rank: 18,438

2009-08-07 10:50:31

I'm asking in this thread because the subject is the same, more or less.
I'm trying to configure work preferences with bam; I've set "No new work" for some projects on the host's list. Saved and forced boinc communication with bam (atm i'm working on the machine I'm trying to manage with bam); only to find that nothing has changed (at least nothing visible: the Projects tab in BOINC has still all the projects without the "no new work" label)

Of course, I have attached to all projects with bam and also the preferences (processor usage, memory and network) are managed through bam (and those work!)

Any suggestion? Should I patiently wait or something isn't working?
Thanks!
Pages: [1]

Index :: BAM! General :: No New Work, Delayed Detach, and the Resources page?
Reason: