Pages: [1]
McScout
BAM!ID: 49404
Joined: 2008-04-04
Posts: 3
Credits: 20,480,399
World-rank: 27,727

2008-09-16 10:15:59

Hi @All,
I'm new. I tried to merge my 4 computer's to BAM but it dosn't work. Could anywhan help me.
Thx McScout.
Gundolf Jahn
 
BAM!ID: 16586
Joined: 2007-01-07
Posts: 469
Credits: 447,470
World-rank: 317,592

2008-09-16 10:51:29

Hi @All,
I'm new. I tried to merge my 4 computer's to BAM but it dosn't work. Could anywhan help me.
Thx McScout.

Wo ist das Problem? Hier sind zumindest vier hosts aufgelistet. Ich habe sie über "Link to users host stats" auf Deiner Statistikseite gefunden.

Gruß,
Gundolf
Computer sind nicht alles im Leben. (Kleiner Scherz)
McScout
BAM!ID: 49404
Joined: 2008-04-04
Posts: 3
Credits: 20,480,399
World-rank: 27,727

2008-09-16 11:49:47

@Gundolf,
Ja, da hab ich Sie auch schon gefunden . Wenn ich aber in "My BAM menu" auf "Host list" gehe sind keine Computer vorhanden. Wo liegt da der Fehler?
Thx McScout
Saenger
 
Tester - Translator
BAM!ID: 5
Joined: 2006-01-10
Posts: 1735
Credits: 129,701,948
World-rank: 7,372

2008-09-16 12:42:33

@Gundolf,
Ja, da hab ich Sie auch schon gefunden . Wenn ich aber in "My BAM menu" auf "Host list" gehe sind keine Computer vorhanden. Wo liegt da der Fehler?
Thx McScout

Hast Du sie auch auf den Rechnern bei BAM! angemeldet?
Grüße vom Sänger
McScout
BAM!ID: 49404
Joined: 2008-04-04
Posts: 3
Credits: 20,480,399
World-rank: 27,727

2008-09-17 12:11:23

@all,
Hab's gefunden. Vielen Dank
Stealth Eagle*
 
BAM!ID: 15631
Joined: 2006-12-27
Posts: 19
Credits: 9,147,383,368
World-rank: 337

2008-09-18 06:20:53

I am having the same problem. I was unable to log into boincstats and tried to reset my PW. but each time I would hit save nothing happened. I was finally able to reset my PW by leaving the fields blank and logging in that way. But now I can not connect my host to BAM. I have tried several times and get the same message: unable to add host to BAM!. Please try again later.

What you do today you will have to live with tonight.
Guest

2008-10-30 05:48:53

This isn't really a reply but probably more of the same. I've got all my projects set up on BOINCstats, but I can't seem to connect BOINC on my PC to BAM and therego to BOINCstats?????????? Help me, help me!!!!!! I do have more projects running on BAM then I do on my PC simply because of the fact that there is many more projects on BOINCstats to sign up for than is showung on my PC.
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9245
Credits: 349,822,518
World-rank: 3,639

2008-10-30 05:57:45

This isn't really a reply but probably more of the same. I've got all my projects set up on BOINCstats, but I can't seem to connect BOINC on my PC to BAM and therego to BOINCstats?????????? Help me, help me!!!!!! I do have more projects running on BAM then I do on my PC simply because of the fact that there is many more projects on BOINCstats to sign up for than is showung on my PC.


This is an entirely different subject and it sounds like you are trying to report a bug. Start a new thread!

This thread is now closed.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Pages: [1]

Index :: BAM! General :: Can't merge Host's to BAM
Reason: