Moved from "BOINCstats general"

Pages: [1]
Tom_unoduetre
    Donator
Tester
BAM!ID: 1183
Joined: 2006-05-31
Posts: 57
Credits: 9,948,549
World-rank: 43,560

2014-12-03 13:56:48

Hi,

I didn´t post this in the bug forum because maybe it´s a feature and I am just to stupid to understand it, anyway:

When I check my account page, the "Member of team" information is empty, but when I click on the pencil I can see that in all of my projects
I am correctly linked to my team Rechenkraft.net. So I guess this information should somehow also be displayed in the account section, so that
when I am creating an account for a new project via BAM the team is already filled and synched to the project, which is not the case right now.

So, is this intended because of some limitations or is it a bug?
Jeff17
 
Tester - BOINCstats SOFA member
BAM!ID: 47291
Joined: 2008-03-03
Posts: 441
Credits: 10,317,393,157
World-rank: 285

2014-12-04 02:47:59

Tom_unoduetre wrote:

Hi,

I didn´t post this in the bug forum because maybe it´s a feature and I am just to stupid to understand it, anyway:

When I check my account page, the "Member of team" information is empty, but when I click on the pencil I can see that in all of my projects
I am correctly linked to my team Rechenkraft.net. So I guess this information should somehow also be displayed in the account section, so that
when I am creating an account for a new project via BAM the team is already filled and synched to the project, which is not the case right now.

So, is this intended because of some limitations or is it a bug?


So on this page http://boincstats.com/en/stats/-1/user/detail/c9deca5e0a43fb3db7ab90e91fcd62ca you don't see a team listed? When I view the page I see Rechenkraft.net
Tom_unoduetre
    Donator
Tester
BAM!ID: 1183
Joined: 2006-05-31
Posts: 57
Credits: 9,948,549
World-rank: 43,560

2014-12-04 09:38:56
last modified: 2014-12-04 09:41:02

I can see my team there but not on my account page http://boincstats.com/en/bam/account/

And I have no possibility to add the team information to my account, which (in my opinion) would be necessary in order to have the team synchronized to all new projects I am signing up to from within BAM. But maybe that is not intended / possible?

Edit: I realize this topic should better be placed within the BAM forum section, sorry for that.
Tom_unoduetre
    Donator
Tester
BAM!ID: 1183
Joined: 2006-05-31
Posts: 57
Credits: 9,948,549
World-rank: 43,560

2015-01-06 12:25:10

Hm, no clue anyone? When you go to your account page, do you see your team information?

So maybe it´s not possible at all to have the team information automatically linked to new projects when registering through BAM?
If so the team does not have to be there.
Jeff17
 
Tester - BOINCstats SOFA member
BAM!ID: 47291
Joined: 2008-03-03
Posts: 441
Credits: 10,317,393,157
World-rank: 285

2015-01-06 23:17:41

On that page http://boincstats.com/en/bam/account/ I think this is a feature. Since there isn't a team associated with your BAM account, like your email address or username, and it isn't a BOINC global value like your CPID there isn't a value to display for BAM Team. For me I see a dash and pencil icon just like you. Note this BAM account page is private to you.

Other people can see your profile page or your stats overview page both of which show your calculated team.
http://boincstats.com/en/page/profile/user/1183/
http://boincstats.com/en/stats/-1/user/detail/114012/overview
Tom_unoduetre
    Donator
Tester
BAM!ID: 1183
Joined: 2006-05-31
Posts: 57
Credits: 9,948,549
World-rank: 43,560

2015-01-07 08:57:19

Thanks for your reply Jeff, that makes perfectly sense. I wonder if the cross project identifier for the team could be somehow implemented or used in this case? E.g. for Rechenkraft.net it is e7166471de1ceb2102f393ed8312ab31 so maybe there´s a chance that this is copied over to new projects when registering through BAM.

Anyway, I think case closed for now I guess.
Pages: [1]

Index :: BAM! General :: Bug or feature? Team does not show under my account
Reason: