Pages: [1]
Knowltey
BAM!ID: 99147
Joined: 2011-04-14
Posts: 7
Credits: 5,315,783
World-rank: 71,127

2011-08-30 20:52:17

I have one computer attached to PrimeGrid, but for some reason PrimeGrid is using a different CPID than the other projects I'm attached to.
Gundolf Jahn
 
BAM!ID: 16586
Joined: 2007-01-07
Posts: 469
Credits: 447,470
World-rank: 313,711

2011-08-30 21:49:56

Is that one computer attached only to PrimeGrid and is none of your other computers attached to PrimeGrid?

Then the CPID can't possibly synchronise, because the projects don't have a chance to communicate.

See also the FAQ.

Gruß,
Gundolf
Computer sind nicht alles im Leben. (Kleiner Scherz)
Knowltey
BAM!ID: 99147
Joined: 2011-04-14
Posts: 7
Credits: 5,315,783
World-rank: 71,127

2011-08-30 22:04:02

Gundolf Jahn wrote:
Is that one computer attached only to PrimeGrid and is none of your other computers attached to PrimeGrid?

Then the CPID can't possibly synchronise, because the projects don't have a chance to communicate.

See also the FAQ.

Gruß,
Gundolf


Correct, should I temporarily attach another computer to PrimeGrid in order to fix this?
Gundolf Jahn
 
BAM!ID: 16586
Joined: 2007-01-07
Posts: 469
Credits: 447,470
World-rank: 313,711

2011-08-31 08:18:39

Knowltey wrote:
Correct, should I temporarily attach another computer to PrimeGrid in order to fix this?

Did you read the FAQ I linked to?

Yes, either that or link that computer to other projects. They don't need to process work (set No New Tasks); they only need to connect regularly (Update button).

Gruß,
Gundolf
Knowltey
BAM!ID: 99147
Joined: 2011-04-14
Posts: 7
Credits: 5,315,783
World-rank: 71,127

2011-08-31 16:01:50

Gundolf Jahn wrote:
Knowltey wrote:
Correct, should I temporarily attach another computer to PrimeGrid in order to fix this?

Did you read the FAQ I linked to?

Yes, either that or link that computer to other projects. They don't need to process work (set No New Tasks); they only need to connect regularly (Update button).

Gruß,
Gundolf


Ah, didn't see the linked FAQ, that'll be helpful.
Pages: [1]

Index :: CPID problems :: PrimeGrid different CPID
Reason: