Pages: [1]
UBT - Halifax--lad
 
BAM!ID: 25
Joined: 2006-02-27
Posts: 366
Credits: 49,272
World-rank: 907,880

2006-10-23 15:45:57
last modified: 2006-10-23 15:46:19

Hi Willy,

Just been trying to look at a graph of the top 5 UK teams here, unfortunately it throws up an error
Join us in Chat (see the forum) Click the Sig
PovAddict
BAM!ID: 115
Joined: 2006-05-10
Posts: 1013
Credits: 2,278,555
World-rank: 120,815

2006-10-23 16:10:37

I can see no error.
UBT - Halifax--lad
 
BAM!ID: 25
Joined: 2006-02-27
Posts: 366
Credits: 49,272
World-rank: 907,880

2006-10-23 16:11:43

Thats because it is working now it has not worked all day
Join us in Chat (see the forum) Click the Sig
PovAddict
BAM!ID: 115
Joined: 2006-05-10
Posts: 1013
Credits: 2,278,555
World-rank: 120,815

2006-11-02 17:20:28
last modified: 2006-11-02 17:20:49

anders n
BAM!ID: 3707
Joined: 2006-08-04
Posts: 32
Credits: 1,855,173
World-rank: 137,062

2006-11-03 18:19:37
last modified: 2006-11-03 18:21:32

Looks like to many projects or maybe some kind of fix to fit them in.


http://www.boincstats.com/charts/chart_uk_bo_object_pietotalcredits_users_484205.gif

Anders n
diclo
 
BAM!ID: 558
Joined: 2006-05-22
Posts: 30
Credits: 35,172,684
World-rank: 16,775

2006-11-04 12:41:46
last modified: 2006-11-04 12:45:01



here is the same bug
diclo


[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9181
Credits: 349,822,434
World-rank: 3,286

2006-11-04 13:35:54

Not a bug guys. You are just running too many projects

I'll see if I either reduce the number of projects shown, or increase the size of the image.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Shann
Volunteer tester
BAM!ID: 82
Joined: 2006-05-10
Posts: 85
Credits: 10,211,682
World-rank: 42,817

2006-11-04 13:46:03

You can increase image size, there is space left on the left and on the right of the graph.
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9181
Credits: 349,822,434
World-rank: 3,286

2006-11-04 13:52:11

You can increase image size, there is space left on the left and on the right of the graph.


That won't help much for the vertical table.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Shann
Volunteer tester
BAM!ID: 82
Joined: 2006-05-10
Posts: 85
Credits: 10,211,682
World-rank: 42,817

2006-11-04 14:51:41

You can try someting like that (sorry , I only have Paint on my computer...)
Ther will be enough vertical space, and if you reduce the size of the percent on the graph it will be OK


diclo
 
BAM!ID: 558
Joined: 2006-05-22
Posts: 30
Credits: 35,172,684
World-rank: 16,775

2006-11-21 17:35:29

Hello Willy
my stats graph shows the same *mistake* which i posted on the 4th november. for your info..... i am chrunching for 30 projects....... i would be nice to find another way like now.....
diclo


[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9181
Credits: 349,822,434
World-rank: 3,286

2006-12-07 15:32:57

I messed around with the charts today and they can now show some more projects.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
PovAddict
BAM!ID: 115
Joined: 2006-05-10
Posts: 1013
Credits: 2,278,555
World-rank: 120,815

2006-12-07 15:37:50

I messed around with the charts today and they can now show some more projects.

Can you dynamically resize the graph itself if there is free space?
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9181
Credits: 349,822,434
World-rank: 3,286

2006-12-07 16:24:24

No resizing, the size of the images has to be set before the data is written to it. I could just as well write my onw JPGraph if I would want to change that.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
PovAddict
BAM!ID: 115
Joined: 2006-05-10
Posts: 1013
Credits: 2,278,555
World-rank: 120,815

2006-12-07 16:50:44

No resizing, the size of the images has to be set before the data is written to it. I could just as well write my onw JPGraph if I would want to change that.

I didn't mean shrink the images, but enlarge the useful stuff so less space is wasted, something like this
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9181
Credits: 349,822,434
World-rank: 3,286

2006-12-07 17:01:19

Same problem.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
larry1186
 
BAM!ID: 6734
Joined: 2006-09-21
Posts: 92
Credits: 2,319,290
World-rank: 119,475

2006-12-07 20:22:29

No resizing, the size of the images has to be set before the data is written to it.

(I have no idea how JPGraph works and maybe you already thought of this or maybe it's just not possible)

Could you find out how many projects will be written to the graph, choose a size based on the number of projects (if/then statements?), and then write the data to the graph?

The sizes to choose from would be predetermined and fixed, so it would be a statically dynamic graph size. So while the users with 30+ projects would get slapped with the larger image size, the users with only a handful would not get the extra size taking up space as in PovAddict's case
Don\'t get distracted by shiny objects.
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9181
Credits: 349,822,434
World-rank: 3,286

2006-12-07 20:24:29

I will think about this

I always start with stating it's not possible, but some co-processor in the back of my head starts working on it. Something will pop up.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
PovAddict
BAM!ID: 115
Joined: 2006-05-10
Posts: 1013
Credits: 2,278,555
World-rank: 120,815

2006-12-07 20:52:26

Image size should stay fixed, as it would break the nice layout. But the graph size within the image, that one could be tweaked a bit
Pages: [1]

Index :: BOINCstats Bug Report :: Graph Error
Reason: