Pages: [1]
FedtStensDyr
BAM!ID: 9794
Joined: 2006-10-20
Posts: 2
Credits: 231,120
World-rank: 448,391

2006-11-01 14:55:36
last modified: 2006-11-01 14:56:00

When looking at my detailed stats I´m usually listed as being in the "international" country, but sometimes Denmark. I have set my country to Denmark on the account page. So why does it keep showing me as international ?

Detailed stats
PovAddict
BAM!ID: 115
Joined: 2006-05-10
Posts: 1013
Credits: 3,457,932
World-rank: 97,941

2006-11-01 14:58:04
last modified: 2006-11-01 14:59:09

You aren't set to Denmark on all projects.

EDIT: I checked your stats on each project, and you are "International" on Leiden Classic, Seasonal Attribution, and uFluids.
FedtStensDyr
BAM!ID: 9794
Joined: 2006-10-20
Posts: 2
Credits: 231,120
World-rank: 448,391

2006-11-01 15:46:33
last modified: 2006-11-01 15:47:31

Thank you!
Are the projects updating the userinfo from boincstats and somethings gone wrong or is it normal to log on to the specific project website and manually type it there(thats what I just did, but I can´t remember having done that with the ones displaying the correct country).
Any idea?
PovAddict
BAM!ID: 115
Joined: 2006-05-10
Posts: 1013
Credits: 3,457,932
World-rank: 97,941

2006-11-01 15:55:02

Thank you!
Are the projects updating the userinfo from boincstats and somethings gone wrong or is it normal to log on to the specific project website and manually type it there(thats what I just did, but I can´t remember having done that with the ones displaying the correct country).
Any idea?

You set the country when you create your account. Sometimes your country is already selected, based on your IP and your browser language settings.
Marky-UK
BAM!ID: 100
Joined: 2006-05-10
Posts: 77
Credits: 17,057,373
World-rank: 31,717

2006-11-01 20:05:40

If you create an account via BAM, it always seems to select International for the country for you.
RiaanStrydom
BAM!ID: 1611
Joined: 2006-06-05
Posts: 37
Credits: 0
World-rank: 0

2006-11-29 19:46:22
last modified: 2007-04-28 18:17:31

I think this is a prob with boincstats...

http://www.boincstats.com/stats/boinc_user_graph.php?
pr=bo&id=af6efad9585467ed59979b1044ee91a7

Every single one of my projects (even dead ones) are set to South Africa, and no settings have been made in BAM because I don't use that...

Have been getting International the last 3 days, and I'm dying to know how far into the top 100 I got in SA....

Please Willy, help us out

Edited to restore site layout
RiaanStrydom
BAM!ID: 1611
Joined: 2006-06-05
Posts: 37
Credits: 0
World-rank: 0

2006-11-29 19:53:55
last modified: 2007-04-28 18:17:46

I think this is a prob with boincstats...

http://www.boincstats.com/stats/boinc_user_graph.php?
pr=bo&id=af6efad9585467ed59979b1044ee91a7

Every single one of my projects (even dead ones) are set to South Africa, and no settings have been made in BAM because I don't use that...

Have been getting International the last 3 days, and I'm dying to know how far into the top 100 I got in SA....

Please Willy, help us out


Guys, I think I might have found the culprit... going through every single project page on boincstats, all of them shows SA apart from, wait for it... you ready?

Nano-Hive.....

So, FedtStensDyr, do you also run Nano-Hive? This might be the culprit in the sense that their XML export is not correct...

Have double checked again, my preferences on N-H is defnitaly set to SA, so the comms between N-H and boincstats is now right...

If anyone can contact Willy for an answer, this would be greatly appreciated...

Edited to restore site layout
PovAddict
BAM!ID: 115
Joined: 2006-05-10
Posts: 1013
Credits: 3,457,932
World-rank: 97,941

2006-11-29 20:09:34

The answer is obvious in the front page, Nanohive stats 28 days old.
paul and kirsty yates
 
BAM!ID: 742
Joined: 2006-05-25
Posts: 2
Credits: 5,260,786
World-rank: 74,220

2007-03-09 01:27:15

i also have this problem
have checked all my projects are set to uk but bam says international :-(

just checked main page xml from nano and all my projects are up to date

could some one give me a clue as to what is causing this and could willy sort it if possable

yhanks

me

Son Goku 3SSJ
 
Forum moderator - Translator
BAM!ID: 8
Joined: 2006-01-11
Posts: 182
Credits: 2,572,985
World-rank: 118,188

2007-03-09 07:20:03

i also have this problem
have checked all my projects are set to uk but bam says international :-(

just checked main page xml from nano and all my projects are up to date

could some one give me a clue as to what is causing this and could willy sort it if possable

yhanks

me


Are you sure you've checked all your projects Your international in Spinhenge, Proteins, Nano-Hive and ABC
part of
Wenn jeder an sich denkt, wird an alle gedacht!
paul and kirsty yates
 
BAM!ID: 742
Joined: 2006-05-25
Posts: 2
Credits: 5,260,786
World-rank: 74,220

2007-03-11 13:01:57

Account information
Email address
*********
Name paul yates and kirsty miles
URL none
Country United Kingdom
Postal code ******
Change email address | password | other account info

Log out
i spent 1/2 hr going into all account pages on each project all 24 of them
cut/paste taken form spins account page
all account pages said the same thing

i see that i am now set to uk on bam
but this is what all my projects said (honest )lol

but thanks for the help as it now looks sorted


Pages: [1]

Index :: BOINCstats Bug Report :: * Wrong country in detailed stats
Reason: