Pages: [1]
Mad Matt
 
BAM!ID: 4002
Joined: 2006-08-13
Posts: 79
Credits: 2,923,916,446
World-rank: 738

2010-08-06 16:04:34

Hi Willy, since I moved over most of my projects to Team Musketeers, the sigs I created for Picard's Charge still show the correct text, but the stats got a 'little' boost and now show all projects and ranks of Team Musketeers. Well, somehow very nice to see , but is there anything I can do about it?
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9237
Credits: 349,822,518
World-rank: 3,584

2010-08-15 10:52:30

Have a link to a page showing the problem? I don't exactly understand the problem.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Mad Matt
 
BAM!ID: 4002
Joined: 2006-08-13
Posts: 79
Credits: 2,923,916,446
World-rank: 738

2010-08-15 22:09:28

BOINCstats Willy wrote:
Have a link to a page showing the problem? I don't exactly understand the problem.

Sure. http://de.boincstats.com/stats/team_graph.php?pr=simap&id=2195. The sig you see there shows the stats of Team Musketeers.
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9237
Credits: 349,822,518
World-rank: 3,584

2010-08-16 04:47:32

The sig in the team description shows "Picards Charge". The link to the sig also shows "Picards Charge".
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Mad Matt
 
BAM!ID: 4002
Joined: 2006-08-13
Posts: 79
Credits: 2,923,916,446
World-rank: 738

2010-08-16 05:05:47
last modified: 2010-08-16 05:07:03

BOINCstats Willy wrote:
The sig in the team description shows "Picards Charge". The link to the sig also shows "Picards Charge".


But there are not our stats, these are the project stats of Team Musketeer's. Does this mean I have to transfer foundership to someone else or create a founder account to get the correct stats shown?
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9237
Credits: 349,822,518
World-rank: 3,584

2010-08-16 06:14:03

I think I really don't understand the problem. That stats page is the page of "Picards Charge" so it should show those sigs.
This page is the stats page of "Team Musketeers".


Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Mad Matt
 
BAM!ID: 4002
Joined: 2006-08-13
Posts: 79
Credits: 2,923,916,446
World-rank: 738

2010-08-16 15:03:29

BOINCstats Willy wrote:
I think I really don't understand the problem. That stats page is the page of "Picards Charge" so it should show those sigs.
This page is the stats page of "Team Musketeers".



Sorry Willy, it's confusing. Not my intention. Please just look at the points: Picards Charge has for SIMAP: 710,675.15. Team Muskeer's has: >1.400.00. I could use this standard sig to fix it, but it won't fit in on many pages where I put the banner-style sig in:



Is there any other way to get around that? Again, thanks for looking into this.
Mad Matt
 
BAM!ID: 4002
Joined: 2006-08-13
Posts: 79
Credits: 2,923,916,446
World-rank: 738

2010-08-16 18:03:51

Mad Matt wrote:
BOINCstats Willy wrote:
I think I really don't understand the problem. That stats page is the page of "Picards Charge" so it should show those sigs.
This page is the stats page of "Team Musketeers".



Sorry Willy, it's confusing. Not my intention. Please just look at the points: Picards Charge has for SIMAP: 710,675.15. Team Muskeer's has: >1.400.00. I could use this standard sig to fix it, but it won't fit in on many pages where I put the banner-style sig in:



Is there any other way to get around that? Again, thanks for looking into this.


This what I get if I am trying to create a banner via my account now, just to show the difference:

Saenger
 
Tester - Translator
BAM!ID: 5
Joined: 2006-01-10
Posts: 1735
Credits: 126,655,971
World-rank: 7,337

2010-08-16 18:26:22

There's only one team linked to your BAM! account, and only this will show in your customised banners.
But you can create a banner without the use of BAM!, by simply putting _banner after the team number in the sig:

http://www.boincstats.com/signature/team_15997_banner.gif gives:


and http://www.boincstats.com/signature/team_15997_banner3.gif gives:


and so forth.
Grüße vom Sänger
Mad Matt
 
BAM!ID: 4002
Joined: 2006-08-13
Posts: 79
Credits: 2,923,916,446
World-rank: 738

2010-08-16 18:38:15
last modified: 2010-08-16 18:59:16

Cheers, Sänger. Once more. That will do the trick!



Btw, also thanks to SETI.Germany for getting the WCG badge online again.
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9237
Credits: 349,822,518
World-rank: 3,584

2010-08-29 10:18:49

Just saw that you gave your team sigs a custom name. You changed team, but your custom name still has "Picards Charge" in it. You might want to change that.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Mad Matt
 
BAM!ID: 4002
Joined: 2006-08-13
Posts: 79
Credits: 2,923,916,446
World-rank: 738

2010-08-29 10:25:28

BOINCstats Willy wrote:
Just saw that you gave your team sigs a custom name. You changed team, but your custom name still has "Picards Charge" in it. You might want to change that.

Cheers Willy. But by now I should have replaced all costum sigs by the ones that Sänger suggested. A bit sad as it does not fit to the website colours it was designed for, but it does the job without giving us wrong stats.
Pages: [1]

Index :: BOINCstats Bug Report :: 'Hijacked' a team sig
Reason: