Pages: [1]
loudbob
BAM!ID: 78724
Joined: 2009-12-13
Posts: 2
Credits: 394,710,575
World-rank: 3,175

2010-10-02 09:59:54

Can anyone advise on how to hide the Users Hosts Stats?



STE\/E
Tester
BAM!ID: 57534
Joined: 2008-08-27
Posts: 2078
Credits: 1,910,572,575,854
World-rank: 2

2010-10-02 10:53:33

Try disabling (Uncheck) "Use BAM's AMS functions" through the BAM Settings in your "My BAM Menu" or Hide them at the Projects themselves on the same Page you set your Project Resources, either one or both might work ...
rroonnaalldd
BAM!ID: 15220
Joined: 2006-12-20
Posts: 207
Credits: 77,733,697
World-rank: 10,011

2010-10-02 23:00:16

Paladin* wrote:
Try disabling (Uncheck) "Use BAM's AMS functions" through the BAM Settings in your "My BAM Menu" or Hide them at the Projects themselves on the same Page you set your Project Resources, either one or both might work ...
Why should disabling help? Willy's Boincstats have nothing to do with hidden hosts. Boincstats downloads the project stats for user and team only. All informations comes from the project itself without interraction from Willy.
The solution for hidden hosts in Boincstats is ever the same. Go to the project with hidden hosts, log in and unhide the hosts in the preferences (Should project@home show your computers on its web site? yes/no). Past the next daily update from Boincstats your host will be visible.
STE\/E
Tester
BAM!ID: 57534
Joined: 2008-08-27
Posts: 2078
Credits: 1,910,572,575,854
World-rank: 2

2010-10-02 23:03:10

Did you even read his post or just felt like spouting off at me without reading it ??? He wants to Hide his Hosts not Unhide them ...
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9222
Credits: 349,822,518
World-rank: 3,469

2010-10-02 23:18:14

If you want to hide your hosts in the host stats, do not change "Use BAM's AMS functions" because that will mean you can't manage your hosts or projects with BAM!.

As rroonnaalldd says, to hide the hosts in the stats, you'll have to set the hosts to invisible at the project webpage.

If you want to remove your hosts from BAM! or hide them in the Host list in the BAM! menu, then we're talking about something all together. For that to happen, you'll have to detach each host from BAM!.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
STE\/E
Tester
BAM!ID: 57534
Joined: 2008-08-27
Posts: 2078
Credits: 1,910,572,575,854
World-rank: 2

2010-10-02 23:39:15
last modified: 2010-10-02 23:40:17

rroonnaalldd wrote:
Paladin* wrote:
Try disabling (Uncheck) "Use BAM's AMS functions" through the BAM Settings in your "My BAM Menu" or Hide them at the Projects themselves on the same Page you set your Project Resources, either one or both might work ...
Why should disabling help? Willy's Boincstats have nothing to do with hidden hosts. Boincstats downloads the project stats for user and team only. All informations comes from the project itself without interraction from Willy.
The solution for hidden hosts in Boincstats is ever the same. Go to the project with hidden hosts, log in and unhide the hosts in the preferences (Should project@home show your computers on its web site? yes/no). Past the next daily update from Boincstats your host will be visible.


My eyes must be going bad, I believe I read rroonnaalldd told him to unhide his Hosts & make them visible. I told him to hide them at the Projects or at least I thought I told him that. I threw the disable AMS Function but didn't know if that would work or not & why I thought I told either one or both might work, At least I think that's how everything was told, but like I said my eyes are going bad so who knows what was said ...
rroonnaalldd
BAM!ID: 15220
Joined: 2006-12-20
Posts: 207
Credits: 77,733,697
World-rank: 10,011

2010-10-03 10:24:10
last modified: 2010-10-03 10:24:40

Paladin* wrote:
My eyes must be going bad, I believe I read rroonnaalldd told him to unhide his Hosts & make them visible. I told him to hide them at the Projects or at least I thought I told him that. I threw the disable AMS Function but didn't know if that would work or not & why I thought I told either one or both might work, At least I think that's how everything was told, but like I said my eyes are going bad so who knows what was said ...
I read the thread again after a few hours sleep and come to the conclusion Paladin's eyes are not the problem. I seem to be visually impaired, or they were just almost closed. I have misunderstood the message from "loudbob". My apology to Paladin.
STE\/E
Tester
BAM!ID: 57534
Joined: 2008-08-27
Posts: 2078
Credits: 1,910,572,575,854
World-rank: 2

2010-10-03 10:57:46

NP rroonnaalldd ...
STE\/E
Tester
BAM!ID: 57534
Joined: 2008-08-27
Posts: 2078
Credits: 1,910,572,575,854
World-rank: 2

2010-10-03 11:24:46
last modified: 2010-10-03 11:25:39

BOINCstats Willy wrote:
If you want to remove your hosts from BAM! or hide them in the Host list in the BAM! menu, then we're talking about something all together. For that to happen, you'll have to detach each host from BAM!.


How do you go about doing that ??? If I Click on "Host list" nothing Show's, also if I click on "Show all hosts" nothing still shows. But if I look at my Stats and click on "Link to users host stats" 206 Hosts show up which of course 191 of them I don't have. So how do you detach Hosts from BAM ??? I'd like to know that so maybe I can clean up my Host List ...
magyarficko
 
BAM!ID: 76666
Joined: 2009-10-30
Posts: 619
Credits: 287,367,952
World-rank: 3,973

2010-10-03 11:45:21
last modified: 2010-10-03 11:48:36

Paladin* wrote:
BOINCstats Willy wrote:
If you want to remove your hosts from BAM! or hide them in the Host list in the BAM! menu, then we're talking about something all together. For that to happen, you'll have to detach each host from BAM!.


How do you go about doing that ??? If I Click on "Host list" nothing Show's, also if I click on "Show all hosts" nothing still shows. But if I look at my Stats and click on "Link to users host stats" 206 Hosts show up which of course 191 of them I don't have. So how do you detach Hosts from BAM ??? I'd like to know that so maybe I can clean up my Host List ...


Steve, if you click on "Host List" in the "My BAM Menu" and it's empty, then you currently have no hosts attached to BAM, therfore nothing to be detached. You're currently not using the BAM Account Manager to manage your hosts, are you? Because if you were, your hosts would appear there in that list.

If you want to reduce or eliminate the hosts linked to to your main stats page you have to go the individual projects and merge or delete the hosts there.

Look at my account for instance. If you click on the link to User Hosts from my main stats page you won't find ANY hosts because I have them ALL hidden at the indiidual projects. But I use the BAM Account Manager so when I click on Host List in the My BAM Menu I have about 20 or so hosts listed there. I'm the exact opposite of you.


STE\/E
Tester
BAM!ID: 57534
Joined: 2008-08-27
Posts: 2078
Credits: 1,910,572,575,854
World-rank: 2

2010-10-03 11:55:32

I currently & have had for awhile the "Use BAM's AMS functions" checked to use and to connect to my Hosts every 1 Hour if that means anything or not but have never used BAM to Attach a Host to any Project so I'm sure that means something ...

Problem with going to the Projects is many of the Projects have shut down so there's no way to clear the Hosts from those Projects or Merge them.
rroonnaalldd
BAM!ID: 15220
Joined: 2006-12-20
Posts: 207
Credits: 77,733,697
World-rank: 10,011

2010-10-05 09:58:36

Does it mean, when Paladin would have used in the past this AMS function, he wouldn't have this problem?
noderaser
 
BAM!ID: 13859
Joined: 2006-12-03
Posts: 827
Credits: 173,752,968
World-rank: 5,671

2010-10-06 01:55:41

AMS has nothing to do with the host list, either the stats one or the one shown in "My BAM menu".

If you don't want your host information to be shown on the stats site, you'll have to do as Willy says and go to each project and set "Should <project> show your computers on its web site?" under the project preferences to "no". This can be pretty difficult if you have stats associated with a project that is retired; if that's the case, there's pretty much no way to hide your host details since they are at a number of stats sites out on the internet.

If you are concerned about the host list under "My BAM menu", you are the only one who can see that, so don't be.
STE\/E
Tester
BAM!ID: 57534
Joined: 2008-08-27
Posts: 2078
Credits: 1,910,572,575,854
World-rank: 2

2010-10-06 08:03:44

noderaser wrote:
If you are concerned about the host list under "My BAM menu", you are the only one who can see that, so don't be.


Are you sure about that, if I log out of BOINCstats I can still click on my user name in the Shoutbox and bring up my Stats and see all my Hosts yet ...
magyarficko
 
BAM!ID: 76666
Joined: 2009-10-30
Posts: 619
Credits: 287,367,952
World-rank: 3,973

2010-10-06 14:06:22
last modified: 2010-10-06 14:12:29

Paladin* wrote:
noderaser wrote:
If you are concerned about the host list under "My BAM menu", you are the only one who can see that, so don't be.


Are you sure about that, if I log out of BOINCstats I can still click on my user name in the Shoutbox and bring up my Stats and see all my Hosts yet ...

noderaser was talking about the host list under the "My BAM Menu", this one here http://boincstats.com/bam/host_list.php that you already said before was empty in your case (only YOU can see that list, or more correctly, everyone can ONLY view their own list at that link).

The list you are talking about, that you get to by clicking on your name, is viewable by everyone because the link, http://boincstats.com/stats/boinc_host_stats.php?pr=bo&st=0&userid=109edba13bd706360c9f4eda5145ee68 in my case, contains your CPID. That list is the one that can only be hidden or cleaned up, by visiting each project and hiding or merging hosts.

Pages: [1]

Index :: BOINCstats general :: Hidden Hosts
Reason: