Pages: 1 2 [3]
Norco2010Ceres
BAM!ID: 114530
Joined: 2012-01-06
Posts: 7
Credits: 2,553,517
World-rank: 107,727

2012-05-19 03:18:58

Once I have logged on to my BOINCStats account and reading Forum topic, this is happening :

The SORT Button next to options list for forum sorting...

Clicking the SORT button takes me here:

http://boincstats.com/xml/updateUser/forumSort/

which the front page for logged on users.

Selecting a type of sorting for the forum topic IMMEDIATELY re-sorts the forum topic.
SORT button seems unnecessary now.

Or is it another annoying BUG ?
Sekerob
BAM!ID: 4449
Joined: 2006-08-23
Posts: 33
Credits: 16,864,170
World-rank: 26,858

2012-05-21 13:10:00

Looking at http://boincstats.com/en/stats/15/project/detail showing the WCG overview page, noticed that the statistics updates are date stamped April 30 since the launch of the remade site, and indeed the values such as those of total / active members / devices are of April 30.

--//--
pschoefer
 
BAM!ID: 434
Joined: 2006-05-20
Posts: 104
Credits: 2,834,591,336
World-rank: 582

2012-05-21 17:07:00

Aurimas Rapecka wrote:
And what I see now, when I writting this mesage on IE 9:


The German translation still looks like this for me (IE8 or IE9), while it seems to be fixed with all other languages.
noderaser
 
BAM!ID: 13859
Joined: 2006-12-03
Posts: 827
Credits: 165,226,353
World-rank: 5,031

2012-05-26 04:45:18

I'm also having the issue with the page content being displayed below the sidebar content, on Firefox 3.6 OS X. Under Chrome Win 7, I seem to be experiencing issues where I'm logged out randomly when clicking on links in the "My BAM! menu" area. Also, it doesn't appear to be able to log-in from a 404 page from many browsers.
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9130
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,935

2012-05-26 06:46:02
last modified: 2012-05-26 06:55:14

pschoefer wrote:

Aurimas Rapecka wrote:
And what I see now, when I writting this mesage on IE 9:

The German translation still looks like this for me (IE8 or IE9), while it seems to be fixed with all other languages.


Can't reproduce this problem. I changed the css last week to solve this. The old css file could be lurking in your browser cache.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Saenger
 
Tester - Translator
BAM!ID: 5
Joined: 2006-01-10
Posts: 1735
Credits: 78,004,332
World-rank: 8,623

2012-05-26 08:03:56

[BOINCstats Willy wrote:

pschoefer wrote:

Aurimas Rapecka wrote:
And what I see now, when I writting this mesage on IE 9:

The German translation still looks like this for me (IE8 or IE9), while it seems to be fixed with all other languages.


Can't reproduce this problem. I changed the css last week to solve this. The old css file could be lurking in your browser cache.

Same here on my parents computer, and as I have FF as the standard browser installed there can't be any caching possible with the first start-up of IE here.
It's only in the german translation, that this behaviour occurs, all other translations are just fine.
Win7/IE9

FF is running fine btw.
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9130
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,935

2012-05-26 08:26:43

OK, so just IE again huh?

Made a change specifically for IE.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Saenger
 
Tester - Translator
BAM!ID: 5
Joined: 2006-01-10
Posts: 1735
Credits: 78,004,332
World-rank: 8,623

2012-05-26 08:39:44
last modified: 2012-05-26 08:46:14

[BOINCstats Willy wrote:

OK, so just IE again huh?

Made a change specifically for IE.

Just that crap, right.
On a browser everything'd fine.

It seems to be working btw, thanks for that!


$§*($'#µ€@?

Now it's broken im my FF, and this time in all languages
Grüße vom Sänger
Theobald
BAM!ID: 109607
Joined: 2011-10-20
Posts: 19
Credits: 32,290,141
World-rank: 16,307

2012-05-28 08:35:30

In my opinion the old site was better, now you have 5 sites in your Detailed stats instead of one...
And the comparison of two crunchers is buggy, because the brightness/gamma/... of the charts is too high (and i don´t find the world position comparison with my Team partner, only the Team position comparison)
Sorry for my bad english... Awful, just awful! ~ Fluttershy
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9130
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,935

2012-05-28 08:38:15

Saenger wrote:
Now it's broken im my FF, and this time in all languages

Didn't change the main css after my previous post. Is it still broken?
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Saenger
 
Tester - Translator
BAM!ID: 5
Joined: 2006-01-10
Posts: 1735
Credits: 78,004,332
World-rank: 8,623

2012-05-28 09:32:10

[BOINCstats Willy wrote:

Saenger wrote:
Now it's broken im my FF, and this time in all languages

Didn't change the main css after my previous post. Is it still broken?


Strange, it's not broken her on this account on my parents puter, win7/ff12, but if I change to my account (same setup), it still is.
I've got a lot more add-ons running, perhaps one is interfering, but it's fine here now, so I presume it's something on my end.
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9130
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,935

2012-05-28 09:35:23

Saenger wrote:

[BOINCstats Willy wrote:

Saenger wrote:
Now it's broken im my FF, and this time in all languages

Didn't change the main css after my previous post. Is it still broken?


Strange, it's not broken her on this account on my parents puter, win7/ff12, but if I change to my account (same setup), it still is.
I've got a lot more add-ons running, perhaps one is interfering, but it's fine here now, so I presume it's something on my end.

Can you list the add-ons? Then I can test with them.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Saenger
 
Tester - Translator
BAM!ID: 5
Joined: 2006-01-10
Posts: 1735
Credits: 78,004,332
World-rank: 8,623

2012-05-28 15:10:32

[BOINCstats Willy wrote:

Saenger wrote:

[BOINCstats Willy wrote:

Saenger wrote:
Now it's broken im my FF, and this time in all languages

Didn't change the main css after my previous post. Is it still broken?


Strange, it's not broken her on this account on my parents puter, win7/ff12, but if I change to my account (same setup), it still is.
I've got a lot more add-ons running, perhaps one is interfering, but it's fine here now, so I presume it's something on my end.

Can you list the add-ons? Then I can test with them.

Not any longer, as I'm again back at my usual puter (ubuntu10.04/FF12), 200km from the probs, an he has no probs whatsoever.
My VB with win7 has no probs with FF12 or IE9 either.
Pages: 1 2 [3]

Index :: News :: 2012-05-17: BOINCstats - Welcome to the new BOINCstats website! (6022)
Reason: