Pages: [1]
Euphoriabuzz
    Donator
BAM!ID: 82102
Joined: 2010-03-01
Posts: 93
Credits: 275,969,306
World-rank: 3,543

2010-04-06 01:12:54

New versions released here













Urban
BAM!ID: 4102
Joined: 2006-08-16
Posts: 2
Credits: 3,357,708
World-rank: 89,905

2010-04-22 10:52:44

I face now the Problem the two Computer which I've upgraded to that Version are more then once registered in Computer list. See for Example these one 7057054 which cover now only the current Projectsand these one 6957981 cover the Rest.

Din anyone kown what I can do to repair that?

Thanks Urban
STE\/E
Tester
BAM!ID: 57534
Joined: 2008-08-27
Posts: 2078
Credits: 1,910,459,267,054
World-rank: 2

2010-04-22 12:11:28
last modified: 2010-04-22 12:17:47

You can try going to the Project/Project's and try Merging the 2 Computers, it should let you do that ... We really should have a way of clearing our Computer List here at BOINCstats, I show over 160 Computers when I've never had over 15 ...
[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9136
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,977

2010-04-22 12:45:53

You should clear the list project-side! If they are deleted here the next XML update will reinstate them here.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
STE\/E
Tester
BAM!ID: 57534
Joined: 2008-08-27
Posts: 2078
Credits: 1,910,459,267,054
World-rank: 2

2010-04-22 13:48:05
last modified: 2010-04-22 13:49:42

BOINCstats Willy wrote:
You should clear the list project-side! If they are deleted here the next XML update will reinstate them here.


I recently Detached from all Project's that I wasn't running, probably not the same as clearing them project-side. But if I'm not attached to the Project anymore should it be picking up computers for me from there ? I also awhile back did Detach all Computers from a lot of the Project's but my Host list never went down any, it just keeps climbing even though I'm not adding any new Computers to any Project's other than the ones I already have.

Could be as I update to newer BOINC Client Versions New Hosts are Created ? Or their from Project's that have closed down with no way of getting rid of them anymore ?
Curly
BOINCstats SOFA member
BAM!ID: 2588
Joined: 2006-06-26
Posts: 480
Credits: 166,480,898
World-rank: 5,069

2010-04-22 17:45:09

When i upgraded BOINC on some hosts to version 6.10.43 every host got a new CPID (from versions 6.4.x). I updated all attached projects in the Boinc manager and the cpids are updated for the hosts in the projects (with the exception of projects that are offline, e.g. ramsey and cels, or that i detached).

There is nothing i can do at the projects (beside updating the projects in Boinc manager), as no host appears twice in a project. So it's a "problem" in the boinc combined stats host list (but not a real problem for me).

More curious is that my notebook gets a new cpid every day. Maybe that's because i use it at office and at home (and then most time with an active vpn). So a reason for the new host cpids could be the different ip addresses, but that wasn't the case with the previous boinc versions.

[BOINCstats] Willy
 
Forum moderator - Administrator - Developer - Tester - Translator
BAM!ID: 1
Joined: 2006-01-09
Posts: 9136
Credits: 348,241,820
World-rank: 2,977

2010-04-22 18:51:30

Detaching leaves the host entry in place at the project. You have to manually delete them.
Please do not PM, IM or email me for support (they will go unread/ignored). Use the forum for support.
Curly
BOINCstats SOFA member
BAM!ID: 2588
Joined: 2006-06-26
Posts: 480
Credits: 166,480,898
World-rank: 5,069

2010-04-22 19:03:51

BOINCstats Willy wrote:
Detaching leaves the host entry in place at the project. You have to manually delete them.


Thanks for this info. I didn't know that i can delete a host at the project.
Crystal Pellet
 
Tester - BOINCstats SOFA member
BAM!ID: 64136
Joined: 2009-01-12
Posts: 4514
Credits: 346,139,753
World-rank: 2,991

2010-04-22 19:18:56

Curly wrote:
BOINCstats Willy wrote:
Detaching leaves the host entry in place at the project. You have to manually delete them.


Thanks for this info. I didn't know that i can delete a host at the project.

Be carefull with deleting old hosts.

Somewhere in the past FreeHAL server was rebuild from a backup, but the user total credits was calculated by summing his known hosts.

Out of the blue tenthousands of credits disappeared from my total, because I thought months before, let's clean FreeHAL's database a bit by deleting an old host, that I sold meanwhile. Let's hope FreeHAL is an exception.

noderaser
 
BAM!ID: 13859
Joined: 2006-12-03
Posts: 827
Credits: 166,134,763
World-rank: 5,078

2010-04-23 05:35:00

I only delete zero-credit hosts... But then again, I'm not OCD with the host credit like some people. As long as my projects line up, I'm good.
Pages: [1]

Index :: BOINC :: BOINC 6.10.43/44 released
Reason: