Pages: [1]
Franck Dernoncourt
 
BAM!ID: 93598
Joined: 2010-12-02
Posts: 6
Credits: 144,112,835
World-rank: 7,460

2011-02-17 11:31:36

One of my hosts have 2 GPUs. I'd like to set BOINC such as 1 GPU is used when I'm using the computer, 2 GPUs are used when I'm AFK.
I had a look at the list of options for cc_config.xml (http://128.32.18.189/wiki/Client_configuration#Options) but didn't find any option to do that.

Any idea?
STE\/E
Tester
BAM!ID: 57534
Joined: 2008-08-27
Posts: 2078
Credits: 1,910,649,573,145
World-rank: 2

2011-02-17 11:50:03

Right now I don't think that is Possible, you can use 0 or 1 or 2 & even select which one to use if you only want to use 1 but I don't belive the Options are there to use 1 when in use & 2 when not in use ...
bertodell
BAM!ID: 3487
Joined: 2006-07-28
Posts: 145
Credits: 69,805,436
World-rank: 12,435

2011-02-19 01:27:34

Maybe that could be a feature request for a future release of Boinc?
STE\/E
Tester
BAM!ID: 57534
Joined: 2008-08-27
Posts: 2078
Credits: 1,910,649,573,145
World-rank: 2

2011-02-19 09:04:37

You can set up your Computer to use 1 or use 2 When Computer is not in use & then 0 when Computer is in use but there's just no way now to set it up to use 1 when in use & 2 when not in use unless your some sort of Script Guru ...
ebahapo
 
BAM!ID: 239
Joined: 2006-05-12
Posts: 661
Credits: 33,564,814
World-rank: 20,767

2011-02-20 18:55:06

Bertodell,

I just proposed that in the BOINC developer's forum here.

Thanks.
Pages: [1]

Index :: BOINC :: How to set BOINC to use 1 GPU when computer is in use, 2 GPUs when idle?
Reason: