Pages: [1]
Azure.Providence
BAM!ID: 134633
Joined: 2012-11-11
Posts: 15
Credits: 51,961,614
World-rank: 12,394

2012-11-14 05:08:20

Okay, I've tried searching the forum and google but no luck. One of my computers is not reporting stats. I know it is doing work but when I try to look at its stats I get an error. Host ID doesn't exist in BOINC combined or doesn't have any credit.

I don't know what to do about the matter.
SC0RPI0M00N
 
BAM!ID: 134810
Joined: 2012-11-14
Posts: 5
Credits: 620,377,858
World-rank: 2,088

2012-11-17 07:07:27

Mine is doing the same thing.
mcmillephone
BAM!ID: 139529
Joined: 2013-01-29
Posts: 3
Credits: 5,934,304
World-rank: 62,796

2013-02-01 12:40:56

hi!

i changed my email and now having the same problem: HostID does not exist...
What can we do?

please help us little stupid contribs ;-)

cheers

mike
zoaken
BAM!ID: 3506
Joined: 2006-07-28
Posts: 5
Credits: 25,215,236
World-rank: 21,156

2013-04-08 15:35:27

I recently discovered the same issue on 4 out of the 5 hosts I have. On 2 of the hosts I was able to fix it by simply detaching from the BOINC BAM! account manager and re-attaching again, thus resetting the host ID. Third PC was not fixed by detach/re-attach method. It was attached to 2 of the 3 active projects by personal choice. I attached to all the projects and it started to work. The last PC I cannot not fix by detach/re-attach method and this PC was also only attached to 2 of 3 active projects. I attached to all the projects and it still does not work. This is a Windows 7 PC and the OS was re-installed about 4 weeks ago. I noticed there was a duplicate host ID for the same system, so I deleted the old host, but still not working.

Anyway, I think there are number of reasons why host ID stops reporting and number of ways to fix it, but yes, it does seem buggy to me.

Azure.Providence
BAM!ID: 134633
Joined: 2012-11-11
Posts: 15
Credits: 51,961,614
World-rank: 12,394

2013-06-11 16:28:34

My issue has magically resolved itself but it was real touch and go for a while there. Some days it would work and other days it wouldn't. For the most part my hosts are reporting credit now.
clauer1982
BAM!ID: 229375
Joined: 2018-08-08
Posts: 1
Credits: 111,397
World-rank: 633,850

2018-08-10 17:37:56

I have the same problem,

My Raspberry can't be found. But it's listet on the seti@home project site.
What's the problem? Has any one an idea?
Pages: [1]

Index :: BOINC :: Host ID doesn't exist in BOINC combined or doesn't have any credit.
Reason: